Oznámenie o zmene značky

    

2017 priniesol pre našu spoločnosť vzrušujúci, nový štart. Zaviazali sme sa k urýchleniu rastu spolu s dynamickým novým partnerom, keďže sa snažíme stať globálnym lídrom v oblasti elektrických nástrojov. Ako súčasť tejto novej kapitoly sme hrdí na to, že v júni 2018 zmeníme názov našej spoločnosti na spoločnosť Koki Holdings ,a že v októbri 2018 sa "HITACHI" stane novou značkou známou ako "HiKOKI". 

      Náš pokrok do tejto novej etapy vývoja je pre nás príležitosťou, aby sme sa zamysleli nad našou prestížnou 70-ročnou históriou. Počas nášho pôsobenia sme dospeli k presvedčeniu, že úspech našej spoločnosti spočíva na troch základných pilieroch: vysoko inovatívna technológia, vysoká spoľahlivosť a silný rast podnikov.

     Prvý z týchto pilierov - vysoko inovatívna technológia - je základ, ktorý nás inšpiruje vo všetkom, čo vytvárame a dodáme pre našich zákazníkov. Vďaka neúnavnému každodennému úsiliu našich predchodcov sa naše špičkové technologické zdokonaľovanie po celé desaťročia pestuje a pokračuje dnes prostredníctvom všetkých súčasných zamestnancov. V súčasnosti máme viac ako 2500 patentovaných technológií, z ktorých mnohé získali prestížne ocenenia po celom svete. To je dôvod, prečo značka "Hi" v značke "HiKOKI" odkazuje na naše "veľmi inovatívne technológie".

     Vysoká spoľahlivosť je druhým pilierom našej spoločnosti. Za posledných 70 rokov sme dodali produkty, ktoré konzistentne spĺňajú potreby našich zákazníkov a partnerov. Dosiahli sme to tým, že poskytujeme celosvetovo uznávanú "japonskú kvalitu", ako aj serióznu službu, všetko v snahe uspokojiť spokojnosť zákazníkov. Naša nová značka "HiKOKI" tiež predstavuje tento záväzok k vysokej spoľahlivosti.

     Tretí pilier podporujúci našu spoločnosť je silný obchodný rast.  Získali sme pevného partnera v spoločnosti KKR, jednej z popredných svetových súkromných investičných spoločností. Partnerstvo s KKR nám umožnilo stať sa agresívnejším ako kedykoľvek predtým, a to nielen v Japonsku, ale aj na svetovom trhu. Prehlbujeme našu organizačnú a podnikovú rozmanitosť a rozširujeme naše činnosti prostredníctvom činností v oblasti fúzií a akvizícií. To všetko je základným motorom našej prebiehajúcej snahy o vytvorenie pevného rastu.

     Konkrétne sa snažíme dosiahnuť tržby vo výške 300 miliárd jenov vo fiškálnom roku 2020. Ako jednu z našich stratégií rastu budeme brať do úvahy spoločnosti s vysokými schopnosťami v oblasti predaja, vývoja a obstarávania, ako aj vynikajúce výrobné technológie. V Ázii rozšírime našu ponuku produktov, ktoré vyhovujú potrebám trhu a usilujeme sa o posilnenie našej štruktúry predaja. Okrem toho sa snažíme naďalej stavať na našich vyspelých technológiách vyvinutých našimi novými batériami MULTI VOLT, na platformu pre lítium-iónové batérie. V oblasti vedy o živote sme sa začali priblížovať k potenciálnym zákazníkom v nových oblastiach okrem tých, ktoré sú v našom zvyku v biologických oblastiach. Patria k nim potenciálni zákazníci v takých odvetviach ako sú farby, atramenty, kozmetika a automobilový olej. Aby sme získali novú firemnú hodnotu, budeme prirodzene prijímať rozmanitosť ľudských zdrojov, keďže budeme usilovať o organizačnú a podnikovú diverzifikáciu. Pritom sa staneme viacúčelovým a komplexným výrobcom elektrických nástrojov na koncových trhoch po celom svete. 

      Spoločnosť Koki Holdings vznikla v Japonsku. Stará japonská múdrosť má za cieľ dosiahnuť niečo dôležité, musíme použiť srdce, techniku a fyzické schopnosti. Teraz sa budeme zaoberať týmito základnými prvkami japonskej kultúrnej DNA, pretože sa budeme usilovať o spoľahlivosť, technológiu a rast v budovaní globálnej organizácie, rozvíjaní našich podnikov a pokračovaní v raste do skutočne globálnej spoločnosti.

November, 2017
Hitachi Koki Co., Ltd. 
Prezident a predstaviteľ výkonného riaditeľa
Osami Maehara

rýchle dodanie tovaru do 24 hodín

takmer celý sortiment skladom

dlhoročné skúsenosti na trhu

garancia originality našich produktov

HSK-GROUP, s.r.o., Záhradnícka 95, Bratislava 821 08, 0911072171, info@power-tools.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info